Te koop : Veldensteinlaan 15 - Jaarsveld

Koop

JAARSVELD (gemeente Lopik) – Veldensteinlaan 15

Heerlijk vrij wonen in Jaarsveld!
Een klein historisch dorp tussen Schoonhoven en IJsselstein, dichtbij Lopik met alle winkels en (sport)voorzieningen en rivier De Lek. Een rivier met prachtige uiterwaarden en kleine strandjes.
Rustig gelegen aan de rand van een woonwijkje met vrij uitzicht aan de voorzijde, ligt deze leuke hoekwoning met 3 schuren/bergingen.
Een woning die je geheel naar eigen smaak kunt moderniseren en inrichten. De locatie is in ieder geval al heel mooi!

Indeling

Begane grond: entree, hal, trapopgang naar verdieping, trap/kelderkast, toilet, lichte doorzon woonkamer, dichte eenvoudige keuken met entree naar royale, zonnige achtertuin met een vrijstaande houten garage/schuur, een vrijstaande stenen berging en een blokhut met aangrenzende overkapping;
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met berging voorzien van cv-combiketel uit 2019, en een badkamer met inloopdouche;
2e verdieping: via losse trap te bereiken ruime bergzolder.
De woning heeft overal dubbele beglazing en muurisolatie. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.

Vraagprijs € 306.000,-- k.k.

Let op, de woning wordt aangeboden met de onderstaande voorrangscategorieën;
Categorie 1* : Huurders van De Woningraat

Categorie 2** : Inwoners van de gemeente Lopik

Categorie 3** : Een ieder

* Huurders van De Woningraat hebben als eerste de mogelijkheid om de woning te kopen, waarbij uitgangspunt is dat zij de huurwoning achter laten. Huurders ontvangen 10% korting op de taxatiewaarde/koopsom met een zelfbewoningsplicht van 5 jaar met hieraan gekoppeld een anti-speculatiebeding. Indien binnen categorie 1 meerdere inschrijvingen worden ontvangen, zal er worden geloot door de notaris.

** Kandidaat kopers in categorie 2 en 3 ontvangen geen 10% korting. Voor deze categorieën is wel de zelfbewoningsplicht van toepassing. Het anti-speculatiebeding is niet van toepassing voor categorie 2 en 3. Bij meerdere inschrijvingen in de categorieën 2 en 3 wordt marktwerking toegepast.

Verkoopprocedure:

Wilt u in aanmerking komen voor deze woning, dan dient u zich uiterlijk 26 juli 2024 in te schrijven. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.  De volgorde van toewijzing staat op het inschrijfformulier.

Kijk op Funda voor meer informatie