De bouw is gestart op locatie Schuylenburcht in Oudewater

Na de zomer is gestart met het voorbereiden van de locatie voor de bouw. De bouwplaats is ingericht, de bouwketen staan er en het eerste grondwerk is uitgevoerd. De bouwputten zijn uitgegraven. Hierdoor kan je al een beetje zien wat de vormen van de gebouwen worden.

Het heiwerk wordt uitgevoerd in november, december en januari

Eind november is het heiwerk begonnen. Het heiwerk zal circa 7 tot 8 weken duren. De verwachting is dat deze werkzaamheden begin januari 2023 klaar zijn. Daarna start de aannemer Bolton Bouw met het maken van de fundering en de begane grond vloer.

Op 21 december 2022 vieren we de start van de bouw

We gaan op 21 december om 14.30 uur een feestpaal slaan. Op deze manier vieren we dat er 69 mooie appartementen gebouwd worden in Oudewater. Bewoners uit de buurt zijn van harte welkom om bij het slaan van de paal aanwezig te zijn.

De eerste globale planning is dat alle gebouwen klaar zijn halverwege 2024

De appartementen worden in fases  opgeleverd. We verwachten dat na de zomer van 2024 de laatste bewoners kunnen verhuizen naar hun nieuwe appartement.

Informatie over de verhuur volgt in 2023

De bouw is nu begonnen. Dat betekent dat we ook de verhuur gaan voorbereiden. In 2023 gaan we uitgebreid informeren over de verhuur. We maken bijvoorbeeld een informatieboekje over het project.

De meeste appartementen worden verhuurd via WoningNet regio Utrecht

Daarnaast worden 25 appartementen als zorgwoningen toegewezen via de wachtlijst van de Wulverhorst. Er is nu nog geen definitieve planning wanneer de verhuur start. We gaan hiervoor een aankondiging plaatsen in de IJsselbode en op onze website. Belangrijk is wel om alvast ingeschreven te staan bij WoningNet regio Utrecht. Alle appartementen worden in de sociale sector verhuurd.