Onderhoud aan jouw woning

Een woning heeft onderhoud nodig. Daarom voeren wij regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Dat doen we om de kwaliteit van de woningen op peil te houden en de woningen er goed uit te laten zien. Dit geldt vooral voor de buitenzijde. We verzorgen het onderhoud zoals buitenschilderwerk maar nemen ook (spoed)reparaties voor onze rekening. Soms is periodiek onderhoud niet meer voldoende. Dan is groot onderhoud de enige oplossing. Dit zijn zaken als het plaatsen van een nieuw dak of het vervangen van een gevel. Als er plannen zijn voor groot onderhoud, dan starten we een uitgebreid traject. We gaan dan zo vroeg mogelijk met je om tafel, zodat voor iedereen duidelijk is wat er gaat gebeuren. Natuurlijk zijn er dingen die je zelf verbetert aan de woning. Je zorgt bijvoorbeeld voor een kleurtje op de binnenmuren of behangt deze naar eigen smaak. Het netjes houden van jouw woning en jouw tuin doe je ook zelf.

Klik hier om te bekijken of we in 2022 planmatig onderhoud in jouw woning hebben gepland. Klik hier om te bekijken of we in 2023 onderhoud in jouw woning hebben gepland. Wil je weten of er in 2023 groot onderhoud is gepland aan jouw woning? Klik dan hier om het overzicht te bekijken.

Er zijn geen rechten te ontlenen aan de overzichten die op de website zijn geplaatst. Door omstandigheden kunnen planningen veranderen.

Veel gevraagd over Onderhoud aan jouw woning

Wat houdt planmatig onderhoud in?

Algemeen

Een woning heeft onderhoud nodig. Daarom voeren wij regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Je krijgt tijdig bericht als er planmatig onderhoud aan jouw woning wordt uitgevoerd.

Wanneer voeren jullie planmatig onderhoud uit?

Algemeen

Je krijgt tijdig bericht als er planmatig onderhoud aan jouw woning wordt uitgevoerd. Wil je weten wanneer bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd? Bekijk dan het overzicht op de website. 

Hoe word ik geïnformeerd over planmatig onderhoud aan mijn woning?

Algemeen

Je ontvangt hierover schriftelijk bericht.

Ik ben niet tevreden over de kwaliteit van het planmatig onderhoud. Waar kan ik dat melden?

Algemeen

Ben je niet tevreden over het uitgevoerde onderhoud? Je kunt de klacht direct hier melden.